Aflyst Byfest Blev Til 20 Private Havefester I Vejrup

Billede: Jumpstory

Coronakrise, afstandskrav og restriktioner for forsamlingsfriheden. 2020 er året, hvor der skal tænkes kreativt i forhold til fester og arrangementer. Det fandt man en løsning på i Vejrup, efter den årlige byfest blev aflyst.

Her skød 20 private separate havefester op i stedet, hvor rullende barvogne og DJ's var med til at fyre op for festerne. 

Sammen men hver for sig

Netop evnen til at tænke ud af boksen og finde sammen under andre forudsætninger i den svære tid gjorde, at indbyggerne i Vejrup kunne finde sammen og få skabt en række begivenheder, som alligevel gav et fest, når ny byfesten blev aflyst.

- Vi fik idéen til i stedet at lave en masse havefester på samme tid, og opbakningen har bare været helt vild. Vi endte med 20 officielt tilmeldte havefester, og der var vist også et par ekstra rundt omkring i byen, fortæller Allan Enevoldsen, formand for byfestudvalgt i Vejrup til JydskeVestkysten.

Til de 20 havefester berettes der om deltagerantal mellem 15 og 45, mens der fra byfestudvalget burderes, at der i alt har været omkring 500 deltagere til havefestarrangementerne i alt.

Tak for støtten

Vi takker til sidst avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et smart mobil aircondition anlæg til de varme dage på avXpertens store webshop.

 
Kultur Biblioteksparken i Bramming opgraderes

Biblioteksparken i Bramming får mod slutningen af 2020 en opgradering, der inkluderer både en renovering og nyt inventar af parken. Renoveringen …

Kultur Gratis tur til Fanø, men husk at lade bilen stå!

Gående og cyklister kan nu komme - helt gratis - en tur til fanø, men der er dog "et lille men", som man siger. Du skal nemlig selv betale forud, alts…

Kultur Fuzztival totalt udsolgt

Man siger, at det betaler sig at være stædig. Sådan siger arrangørerne bag den esbjergensiske Fuzztival nemlig. De har hele tiden, på trods af coronav…