Fuzztival Totalt Udsolgt

Billede: Canva

Man siger, at det betaler sig at være stædig. Sådan siger arrangørerne bag den esbjergensiske Fuzztival nemlig. De har hele tiden, på trods af coronavirus, været fast besluttede på at gennemføre deres festival.

Festivalen bliver ikke blot afholdt, den er også udsolgt. Temaet for festivalen er guitarmusik fra 70’erne.

Selvom den verdensomspændende coronavirus har sat en stopper for stort set alt, der indeholder mange mennesker, så bliver der altså stadig fest i Esbjerg. De to arrangører, Thomas Sørensen og Bo Sejer, har hele tiden nægtet at opgive deres festival.

Festivalen skulle allerede have været løbet af stablen i maj, men var af gode grunde nødt til at blive udskudt eller aflyst. I første omgang var det planen at afvikle festivalen i August, men også dette måtte de se langt efter.

Nu ser det dog ud til, at man kan få lov at gennemføre festivalen d. 4 og 5 september, hvilket er planen pt.

Tænkt i nye baner

“Vi set os nødsaget til at tænke i nye baner i forhold til festivalen. Oprindeligt havde vi et rigtigt flot program opsat, hvor der både kom kunstnere fra Japan, New Zealand og Mexico. Dog har vi været nødt til at tænke mere lokalt. Dog vil der stadig komme internationale artister fra Tyskland, Holland og resten af Skandinavien. Dog mener vi stadig, at kvaliteten er i top. I øvrigt er vi enormt glade for at vi har formået at holde på vores hovednavn, Causa Sui, der lukker og slukker lørdag” -udtaler Bo Sejer.

Årets udgave af Fuzztival er blevet lidt mindre en sædvanligt, og man har været nødt til at begrænse sig til en enkelt scene. Der vil dog også blive afspillet en rock-dokumentarfilm, “Such Hawks such Hounds”, i Den Lille Biograf, Huset, hvor man har adgang som festivalgæst.

Festivalen afholdes på Huset i Finsensgadet den 4. Og 5. September.

Tak for støtten
Vi siger stort tak til AvXperten, der har ydet støtte til denne artikel. Hos AvXperten finder du blandt andet en digital billedramme.

 
Kultur Aflyst byfest blev til 20 private havefester i Vejrup

Coronakrise, afstandskrav og restriktioner for forsamlingsfriheden. 2020 er året, hvor der skal tænkes kreativt i forhold til fester og arrangementer.…

Kultur Biblioteksparken i Bramming opgraderes

Biblioteksparken i Bramming får mod slutningen af 2020 en opgradering, der inkluderer både en renovering og nyt inventar af parken. Renoveringen …

Kultur Gratis tur til Fanø, men husk at lade bilen stå!

Gående og cyklister kan nu komme - helt gratis - en tur til fanø, men der er dog "et lille men", som man siger. Du skal nemlig selv betale forud, alts…