Gratis Tur Til Fanø, Men Husk At Lade Bilen Stå!

Billede: Jumpstory

Gående og cyklister kan nu komme - helt gratis - en tur til fanø, men der er dog "et lille men", som man siger. Du skal nemlig selv betale forud, altså lægge pengene ud, hvorefter du så kan få pengene refunderet senere på statens regning.

Man beder alle om at booke sin tur på forhånd, men du skal være opmærksom på at det kun er gennemførte ture der kan refunderes. Det betyder altså, hvis du ikke har benyttet din billet, får du ikke pengene retur.

Kilde: Ritzau

Nemmere for færgerne

Det er nemmere for færgerne at få penge som de plejer, i stedet for at skulle vente flere måneder på hjælpepakker fra regeringen, men de skal stadigvæk kunne dokumentere hvor mange der kommer med færgen.

Derfor bønfalder de alle i det danske sommerland, "Book jeres billet på forhånd".

Molslinjen har fjernet muligheden for at købe billetter ved serviceskranken i havnene, og gør det til et krav at booke online eller via App. 

”Vi sætter automatik op, som hurtigt sender pengene tilbage til gæsternes betalingskort, efter de har gennemført deres rejse. Sådan sikrer vi, at der ikke bliver booket billetter, som alligevel ikke bliver brugt og dermed spærrer for andre, som gerne vil af sted”, siger Jesper Skovgaard, Molslinjens Direktør.

Ordningen gælder altså: Kattegat, på ruten mellem Køge og Rønne samt på Fanølinjen, Alslinjen, Samsølinjen og Langelandslinjen.

Tak for støtten

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort TAK til Perlen Odense, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed. Perlen Odense er en smykkeforhandler, hvor du blandt andet kan finde smukke smykker fra Julie Sandlau, Sif Jakobs, Christina Watches og meget mere. Giv dem et visit næste gang du skal handle smykker.

 
Kultur Aflyst byfest blev til 20 private havefester i Vejrup

Coronakrise, afstandskrav og restriktioner for forsamlingsfriheden. 2020 er året, hvor der skal tænkes kreativt i forhold til fester og arrangementer.…

Kultur Biblioteksparken i Bramming opgraderes

Biblioteksparken i Bramming får mod slutningen af 2020 en opgradering, der inkluderer både en renovering og nyt inventar af parken. Renoveringen …

Kultur Fuzztival totalt udsolgt

Man siger, at det betaler sig at være stædig. Sådan siger arrangørerne bag den esbjergensiske Fuzztival nemlig. De har hele tiden, på trods af coronav…