Biblioteksparken I Bramming Opgraderes

Billede: Jumpstory

Biblioteksparken i Bramming får mod slutningen af 2020 en opgradering, der inkluderer både en renovering og nyt inventar af parken. Renoveringen af parken er blevet godkendt af Byggeudvalget under Teknik & Miljø hos Esbjerg Kommune. 

Opgraderingen af Biblioteksparken i Bramming vil inkludere en renovering af stier og kantsikring ved søge. Derudover vil parkens indgange og forbindelsesmuligheder blive gjort mere tydelige.

Kreative tiltag og økonomi for Biblioteksparken

Biblioteksparken i Bramming har også udsigt til en række yderligere tiltag, der også inkluderer flere tiltag, der tæller både faste dækstole eller chaicelonger på plænen. Generelt får hele området omkring parken et løft, da også haven bag Vindrosen bliver opgraderet.

Renoveringen af parken er en del af Vision 2025 for Bramming. En del af visionen er her, at byens grønne områder og kulturinstitutioner skal understøttes. Det økonomiske grundlag for opgraderingen af Biblioteksparken kom ifølge JV.dk på plads i marts, da der blev fritgivet midler i forbindelse med Esbjerg Kommunes byråds byfornyelsesbeslutning. 

Når opgraderingen af Biblioteksparken er på plads, kan beboerne i Bramming benytte endnu en grøn plet i området. De seneste år har også set forbedringer af Skøjtesøen, Muldvadsøen og en sø ved Søndermarken, mens der også er forbedret grønne områder langs Nygårdsvej.

Bramming har her i 2020 7.088 indbyggere, hvilket er små 1.200 indbyggere færre end Ribe, hvilket gør Bramming til den tredjestørste by i Esbjerg Kommune.

 
Kultur Aflyst byfest blev til 20 private havefester i Vejrup

Coronakrise, afstandskrav og restriktioner for forsamlingsfriheden. 2020 er året, hvor der skal tænkes kreativt i forhold til fester og arrangementer.…

Kultur Gratis tur til Fanø, men husk at lade bilen stå!

Gående og cyklister kan nu komme - helt gratis - en tur til fanø, men der er dog "et lille men", som man siger. Du skal nemlig selv betale forud, alts…

Kultur Fuzztival totalt udsolgt

Man siger, at det betaler sig at være stædig. Sådan siger arrangørerne bag den esbjergensiske Fuzztival nemlig. De har hele tiden, på trods af coronav…