Kids-world Ekspanderer Til Sverige

Billede: kids-world

14 år efter at en af Danmarks største online børneunivers, Kids-world, blev stiftet og kun 1 år efter lanceringen af en engelsk site, har den Esbjerg-baserede virksomhed valgt at ekspandere yderligere. Det naturlige valg faldt på nabolandet Sverige.

Kids-world har siden 2006 haft en god succes i Danmark og håber nu på at kunne gentage den i nabolandet, gennem at tilbyde kunderne den samme gode service og det samme store produktudvalg, trods beliggenheden på den anden side af sundet. Det har været deres mission siden dag 1.

At ekspandere til et nyt land er alt andet end nogle timers arbejde. Bag ligger mange timers arbejde med alle de ting som skal gå op; logistik, markedsføring, oversættelse og gennemgang af over 45.000+ produkter, samt tekster på info-sider og kategorier.

Og endda er det en proces da aldrig tager slut, da Kids-world hele tiden sørger for at opdatere deres udvalg med nye styles og således skal sitet kunne følge med. Det åbnede døren for nye værktøjer og optimering af processer, som er en del af virksomhedens DNA.

Kids-world har fundet sig godt til rette i deres nye domicil, de flyttede til i 2018

For Kids-world handler det ikke kun om at ekspandere. Det handler lige så meget om menneskene som står bag. Derfor valgte Kids-world at flytte til en ny domicil i 2018. Trods det korte afstand fra den gamle domicil, har flytningen haft stor betydning for virksomheden. Blandt andet er alle ansatte er nu samlet under et og samme tag; lager som administration, kundeservice som IT, hvilket er med til at skabe et stærkt sammenhold på tværs af afdelingerne.

Derudover kan alle ansatte nu nyde den øgede mængde af plads i de nyrenoverede lokalerne på Smedevej 6 i Esbjerg Vest. Grundet den gode succes, som ser ud til at vare ved, er der også på tale om at lageret skal udvides. Men den historie bliver til en anden gang.

 
Erhverv 25 år som købmand i Hjerting

I mere end 25 år har Klaus Moltesen været i spidsen for købmandsforretningen på Havbakken i Hjerting. D. 1 februar kunne den garvede købmand fejre 25 …

Erhverv Ingen sidder stille hos Kids-world

Fysisk inaktivitet er et stigende problem hos danskerne. Det kan have store konsekvenser for kroppen, hvis ikke vi får rørt os nok i løbet af dagen. …

Erhverv Apple fanger TikTok i at spionere på iPhone-brugere

Big brother is watching... Eller, kineserne kigger med, hvis du bruger TikTok. Apple har fanget det kinesiske sociale medie i at udspionere på sine br…