Ingen Sidder Stille Hos Kids-world

Billede: kids world

Fysisk inaktivitet er et stigende problem hos danskerne. Det kan have store konsekvenser for kroppen, hvis ikke vi får rørt os nok i løbet af dagen.

Voksne skal gerne være aktive i minimum 30 minutter dagligt, men en travl hverdag kan godt sætte en stopper for gåturen, fitness eller sport.

Læs også: Kids World Ekspanderer til Sverige

Den danske webshop, Kids-world, forsøger at bryde tendensen på en alternativ måde:

“En tredjedel af vores ansatte sidder med opgaver foran en computer, - 7 timer om dagen. Ikke alle timer er stillesiddende, men mange er,“ fortæller Annette Nielsen, der er grundlægger og ejer af Kids-world.

De mange stillesiddende timer foran computeren står i skarp kontrast til arbejdet på lageret, hvor lagermedarbejderne på en arbejdsdag sagtens kan gå mellem 20.000 og 40.000 skridt.

Ergonomiske løsninger betaler sig

Annette Nielsen forklarer, at den kreative løsning, som giver en mere ergonomisk korrekt arbejdsdag, bl.a. Inkluderer tumlemøbler fra bObles:

“Vi tilbyder vores ansatte, at vælge en af de mange bObles tumlemøbler, som de kan sidde med under fødderne eller balancere på, mens de arbejder stående. På den måde får de bevæget sig, mens de er på arbejde.”

At virksomheden tilbyder dette til deres ansatte, vækker begejstring hos de ansatte:

“Jeg synes, at det er en fantastisk måde at holde mig i gang, i løbet af en arbejdsdag. Typisk kan jeg gå til og fra arbejde, uden at runde mere ende 2.000 skridt. Jeg vil vurdere, at jeg står 2-3 timer mere oppe om dagen end før,” fortæller Patrick, medarbejder hos Kids-world.

 
Erhverv 25 år som købmand i Hjerting

I mere end 25 år har Klaus Moltesen været i spidsen for købmandsforretningen på Havbakken i Hjerting. D. 1 februar kunne den garvede købmand fejre 25 …

Erhverv Kids-world ekspanderer til Sverige

14 år efter at en af Danmarks største online børneunivers, Kids-world, blev stiftet og kun 1 år efter lanceringen af en engelsk site, har den Esbjerg-…

Erhverv Apple fanger TikTok i at spionere på iPhone-brugere

Big brother is watching... Eller, kineserne kigger med, hvis du bruger TikTok. Apple har fanget det kinesiske sociale medie i at udspionere på sine br…