Stigende Indbrud I Sønderris: Politi Råber Området Op

Billede: Image by <a href="https://pixabay.com/users/openclipart-vectors-30363/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=157142">OpenClipart-Vectors</a> from <a href="https://pixabay.com//?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=157142">Pixabay</a>

Syd- og Sønderjyllands Politi er i gang med at undersøge flere indbrud, der har fundet sted i Esbjerg-bydelen Sønderris. Onsdag eftermiddag er politiet til stede med Den Mobile Politistation ved Rema 1000 i Vandmandens Kvarter, hvor borgerne er velkomne til at deltage.

Der har været en stigning i antallet af indbrud i Esbjerg, især i Sønderris-bydelen. Alene i den seneste weekend blev der begået 11 indbrud i Esbjerg, hvoraf seks af dem skete i Sønderris, tre i Vægtens Kvarter, et i Skorpionens Kvarter, et på Jupitervænget og et i Løvens Kvarter.

Siden den 1. juli er der i alt registreret 14 indbrud i Sønderris, hvor også Uranusvænget, Marsvænget, Saturnvænget, Skyttens Kvarter og Krebsens Kvarter har været ramt.

Gerningsmanden har primært søgt efter kontanter, smykker og andre små genstande, der er nemme at transportere og sælge som hælervarer.

Politikommissær Morten Alslev fra Syd- og Sønderjyllands Politi udtaler, at det er usædvanligt mange indbrud i Esbjerg i en sommerferie-weekend. Politiet arbejder intensivt på at opklare sagen og beder samtidig borgerne om hjælp til efterforskningen.

Politiet opfordrer enhver, der kan have set noget mistænkeligt i de berørte områder i Sønderris, til at melde sig som vidner.

I forbindelse med indbruddene i Vægtens Kvarter, Skorpionens Kvarter og Jupitervænget mistænker politiet, at de er begået mellem fredag den 21. juli eftermiddag og lørdag den 22. juli eftermiddag, men tidspunktet er forbundet med en vis usikkerhed.

Borgere, der har videoovervågning, opfordres også til at gennemse deres optagelser for at se, om de har fanget mistænkelige personer på deres grund.

Onsdag mellem klokken 14.00 og 17.00 er Syd- og Sønderjyllands Politi til stede med Den Mobile Politistation ved Rema 1000 i Vandmandens Kvarter for at hjælpe borgerne med efterforskningen. Der vil være efterforskere og en forebyggelsesmedarbejder til stede, som kan give gode råd om, hvordan man bedst kan forebygge indbrud.

Ovenstående indhold er udarbejdet med økonomisk støtte fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: Medaljon. Derfor er ovenstående indhold markeret.

 
112 Blotter foran mindreårige & 9-årig skåret til blods i hjerting

To piger i ubehagelig overraskels i hjerting Kilde: https://jv.dk/artikel/mand-p%C3%A5-scooter-onanerede-foran-piger 2&nbsp; piger cirka 15&nbsp;år bl…