Blotter Foran Mindreårige & 9-årig Skåret Til Blods I Hjerting

Billede: politi.dk

To piger i ubehagelig overraskels i hjerting

Kilde: https://jv.dk/artikel/mand-p%C3%A5-scooter-onanerede-foran-piger

2  piger cirka 15 år blev udsat for blufærdighedskrænkelse søndag aften klokken 19.40 på Bytoften i Hjerting. En mand på en handicapscooter kørte hen til dem, og legede med sig selv

Politiet i Esbjerg siger at pigerne gik straks derfra og meldte anmeldte selv manden til politiet. Politiet har dog endnu ikke fanget manden, pigernes udsagn har desværre ikke været nok. Så hvis du har hørt noget, så kontakt 114.

9 årig skar fod op på stranden.

Kilde & læs hele historien: https://politirapporten.dk/112... centimeter dybt og 6-7 centimeter langt. 

En ellers god dag, sluttede med 9-årige Leo skrigende af smerte i vandkanten. Leos forældre er forståeligt nok frustreret over at skrald på stranden, nu sender deres søn på skadestuen. 

Betyder det virkelig at vi ikke kan gå ubekymret rundt i bare tær i hjerting på stranden.

Leos familie deltager hvert år, i den årlige og offentlige strandrensning af hjerting, men det viser sig at det ikke engang er nok - og selv uden turister, er det et problem at folk ikke kan finde ud af at lokalisere skraldespanden.

God nyhed: Koret i hjerting synger igen

Kilde: https://jv.dk/artikel/hjerting... historien om at koret i hjerting nu endeligt kan samles igen, for første gang siden COVID. Hjerting koret består i alt af 45 medlemmer, og samlingen har været uden for i det gode vejr.

 
112 Stigende Indbrud i Sønderris: Politi Råber Området Op

Syd- og Sønderjyllands Politi er i gang med at undersøge flere indbrud, der har fundet sted i Esbjerg-bydelen Sønderris. Onsdag eftermiddag er politie…