Ungdomsbo Dropper Højhuse I Sædding

Billede: Pixabay

Ungdomsbo har droppet deres planer om at bygge tre nye højhuse på strandvænget. Dette sker efter protester fra Sædding-Fovrfeld Lokalråd, der dog stadig ikke er tilfredse med tingenes tilstand. De insisterer på at få skabt et område, der indeholder masser af lys, luft og grønne arealer. 

Ungdomsbo planlægger stadig at bygge 24 boliger. Dette er alt for mange, sammenlignet med størrelsen på det område, der er tilgængeligt, hvis man spørger lokalrådet. Ungdomsbo har ellers købt grunden med henblik på at opføre boliger, hvilket Lokalrådet er indforstået med. 

Stridigheden ligger i, hvor mange boliger der skal ligge. For mange boliger vil ødelægge muligheden for at bo i lyse, luftige og grønne omgivelser, mener lokalrådet. 

“Vi kæmper ikke kun mod opførelsen af højhuse, vi håber på at få et grønt område,” udtaler Jarl Thiesen, der er næstformand i lokalrådet.

Hertil bliver næstformanden spurgt om, hvorvidt det ikke er meget naturligt, at foreningen ønsker at bygge på den grund, de har købt med henblik på bebyggelse, samt at kommunen bør overtage grunden, hvis det skal være et grønt område. 

Dette er næstformanden enig i, men er utilfreds med, at kommunen ikke har overtaget grunden. Han mistænker situationen for at være et resultat af ghettoplanen.

 
Privat & Bolig Her er det billigste hus i Sønderris - Et boligområde med fart på!

Leder du efter et hus i Sønderris? I dette øjeblik er det billigste hus prissat til 1.895.000 - og der er over 100.000 kr op til det næstbilligste ét-…