Her Er Det Billigste Hus I Sønderris - Et Boligområde Med Fart På!

Billede: KRAK photoshop

Leder du efter et hus i Sønderris? I dette øjeblik er det billigste hus prissat til 1.895.000 - og der er over 100.000 kr op til det næstbilligste ét-planshus i sønderris, som byder på 6m2 mere og derfor koster 1.998.000, men har til sammenligning ikke gulvarme og er bygget i 1986, hvor dét billigste hus er fra 2005.

Kilde: Boliga.dk, Boligsiden.dk

Rækkehuse er det billigste valg

Huspriserne i sønderris har set himmelflugt over det seneste årti, plutovænget meldte udsolgt på nye grunde på rekordtid. Hos Esbjerg Update har vi snakket med et par som bød på 3 grunde. De fik et afslag, og de blev fortalt at de ikke var alene, at 200 andre par også havde fået afslag. 

Parret vi talte med havde "kun" budt 150.000 kr over udbudsprisen på grunden, og grundpriserne i sønderris har derfor for længst krydset 1.000.000 kr eksklusiv tilslutning.

Rækkehusene opnår ikke samme popularitet hos familie-køberne, og bliver derfor tit overset. Dette giver en unik mulighed for førstegangskøberne og "sidstegangskøberne", som måske flytter fra et større hus, som kræver meget mere energi at holde.

"110 m2. fra 2005 kan være indrettet således at der er mere brugeligt plads end 125m2 fra 1985" - alene gulvarme og derfor, ingen radiatorer, giver meget mere plads og mange flere indretningsmuligheder. Ligeledes sparer det særdeles på varmeudgifterne.

Se det billigste hus i sønderris: Skyttens Kvarter 43, 6710 Esbjerg V

Det billigste hus i sønderris har solceller

"Desværre er det ikke noget som boligkøberne vægter højt nok til at øge boligens værdi. Derfor har vi valgt at sætte prisen på kun 1.895.000, vi har sågar fået spørgsmål om de nemt kan afmonteres". Udtaler sælgeren, der i samråd med sin mægler har valgt, ikke at tillægge en ekstra værdi til solcellerne i salgsopstillingen.

Der er kun 18 boliger til salg i sønderris lige nu.

Vi har grænsket boligsiden og her kan du finde alle boliger til salg i sønderris lige nu. Hver gang et populært hus kommer til salg, når det sjældent at se dagens lys på boligsden - de bliver solgt via facebook-handler eller ejendomsmæglernes køberkartoketer, som i 2020 viser sin styrke overfor konkurrerende online-tjenester der tilbyder at sælge boliger uden hjælp fra en ejendomsmægler.

Sønderrisvej:

Stjerneparken:

Se også: Alle boliger med ordet "sønderris" på boliga.dk - sorteret efter pris

 
Privat & Bolig Ungdomsbo dropper højhuse i Sædding

Ungdomsbo har droppet deres planer om at bygge tre nye højhuse på strandvænget. Dette sker efter protester fra Sædding-Fovrfeld Lokalråd, der dog stad…