EfB Takker Af I Superligaen - Skal Finde Ny Træner

Billede: Pixabay

Tiden i Superligaen er endnu engang forbi for Esbjerg forenede Boldklubber, EfB, der atter må en tur ned i 1. division.

Det er dermed tredje gang indenfor 10 år, at esbjergenserne må forlade landets bedste række. Denne gang skal der også findes en ny træner, da Troels Bech ikke fortsætter på trænerposten, hvor han tog over efter Lars Olsen.

Hurtigt comeback?

De sidste gange vendte EfB hurtigt tilbage til Superligaen. Senest hvor de sæsonen efter vandt bronzemedaljer. Det blev dog noget af en sovepude, da turen gik ned i 1. division året efter. Denne gang kan man udefra have mere bange anelser i forhold til et hurtigt comeback til landets bedste række, da der ikke står flere større profiler klar til at skabe en fodboldmæssig opblomstring på Vestkysten, som der gjorde det tilbage i 2013.

Det var den gang, hvor pokalmesterskabet kom i hus og et europæisk eventyr fulgte. Et nyt europæisk eventyr ser dog ud til at have lange udsigter. Udover at truppen skal genopbygges, så skal der findes en ny cheftræner, samtidig med at man skal tilpasse sig de nye økonomiske virkligheder, der hører til ovenpå en nedrykning.

Hvem der skal tage over i Esbjerg efter Troels Bech, er et åbent spørgsmål, men kan man snart finde flere trænere udefra, som tør og vil tage plads i den evigt varmestol på Gl. Vardevej, eller er man nødsaget til at forfremme trænere fra egne rækker i håbet om, at man kan få lidt af det spil frem, som man havde det under Jess Thorup.

EfB sætter punktum i Superligaen onsdag den 8. juli, hvor de ude møder Randers FC, der var det hold, der gav et lille håb tilbage til de vestjyske fodboldfans, da esbjergenserne slog dem med 4-2 ovenpå Lars Olsens afgang.

Tak for støtten 

Vi takker til sidst www.akasser.dk for deres støtte til dette indlæg. Find en masse information omkring diverse akasser i Danmark, så du nemt ved hvilken du bør vælge i dit tilfælde.